Senesi: "Ik geef prioriteit aan herstel, in het belang van Feyenoord"

12 november 2019, 20:07

Marcos Senesi ondergaat over tien dagen nieuwe onderzoeken naar de breuk in zijn onderarm. De Argentijn heeft zelf goede hoop op een spoedige terugkeer, mogelijk met een brace. "Dat is nog niet bepaald, tegen die tijd zullen we meer weten", geeft de verdediger aan.

Senesi zegde interlandverplichtingen met Argentinië onder 23 jaar af. "Ik geef prioriteit aan mijn herstel, in het belang van Feyenoord. Ik hoop snel weer op het veld te staan", zegt hij tegen Feyenoord TV. In de slotfase van het duel met RKC Waalwijk liep hij de breuk op. "In een verdedigende actie schoot ik de bal weg, maar kreeg ik ook een duw van een tegenstander. Ik probeerde mijn val tegen de boarding te breken met mijn arm. Dat deed erg zeer. Ik kon mijn arm niet meer bewegen."

Dat was een smet op zijn winnende doelpunt vlak daarvoor. Op aangeven van Steven Berghuis kopte Senesi Feyenoord naar een zwaarbevochten overwinning. "De eerste goal in De Kuip is belangrijk voor mij. Steven gaf aan waar hij de bal ongeveer zou geven. Ik anticipeerde daarop", vertelt Senesi, die ondertussen ook bezig is met Engelse les. "Ik leer hard om de taal beter te kunnen spreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen