Depay vraagteken voor Noord-Ierland, Wijnaldum grieperig

12 november 2019, 15:59   Bijgewerkt: 12 november 2019, 16:32

Het Nederlands elftal moet het in de komende interland tegen Noord-Ierland vermoedelijk stellen zonder Memphis Depay. De aanvaller kampt net als in de vorige interlandperiode met bovenbeenklachten, maar ditmaal aan zijn andere been. De aanvaller zelf is overigens vol goede hoop om in actie te komen.

Dat liet bondscoach Ronald Koeman weten tijdens de persconferentie. "Memphis is twijfelachtig richting zaterdag", zei de keuzeheer. "Het is dezelfde blessure als die hij de vorige keer had. Toen ging hij niet mee naar Wit-Rusland, maar hij ziet het zelf positief in. De vorige keer duurde het twaalf dagen voor hij weer kon spelen, dus hij is positief. Mogelijk gaat hij niet mee naar Noord-Ierland en wel tegen Estland, dat moeten we aankijken."

Verder kampen er nog een aantal spelers met lichte pijntjes, mede daarom koos Koeman voor 25 spelers. "Zodat je altijd twintig veldspelers hebt om mee te trainen", aldus de bondscoach. "Georginio Wijnaldum is grieperig en traint vandaag (dinsdag) in elk geval niet."

Lees ook: Koeman gaat bekijken of Zoet tweede keeper van Oranje blijft

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen