Spoorboekje: Oranje bereidt zich verder voor op Noord-Ierland

13 november 2019, 07:00   Bijgewerkt: 12 november 2019, 23:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 13 november.

Nieuws

Training Oranje

In aanloop naar het duel met Noord-Ierland staan er opnieuw twee trainingen op het programma. Op de KNVB Campus wordt in de ochtend en in de middag besloten getraind door de selectie van Ronald Koeman, waarbij in de ochtend aan het begin ook de media aanwezig is. Wat valt er op aan de trainingen en wordt de potentiële basiself al zichtbaar? 

Wedstrijden

Kameroen – Kaapverdië  (17.00 uur)

De kwalificatie voor de Afrika Cup gaat weer van start, zo ook voor het Kameroen van Andre Onana – dat bij de vorige editie onder Clarence Seedorf nog organisator was. Ditmaal zal het zich toch op eigen kracht moeten kwalificeren, al zou dat normaliter tegen het Kaapverdië van onder andere Jamiro Monteiro, Jeffry Fortes en Garry Rodrigues niet een heel groot probleem mogen zijn.

FC Cartagena  FC Barcelona (19.00 uur)

De interlandperiode mag dan wel van start zijn gegaan, FC Barcelona speelt gewoon nog een wedstrijd. Een oefenwedstrijd, uiteraard. Maar wel met grote namen: Gerard Piqué, Ousmane Dembélé, Sergi Roberto en Carlos Pérez zijn bijvoorbeeld alle vier opgeroepen voor de vriendschappelijke wedstrijd door trainer Ernesto Valverde.

Voetbal op tv

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen