Southgate schorst Sterling na vervolg ruzie met Gomez

12 november 2019, 08:13   Bijgewerkt: 12 november 2019, 08:19

De kraker tussen Liverpool en Manchester City van afgelopen zondag heeft nog een vervelend staartje gekregen voor de Engelse bondscoach Gareth Southgate: op de training maandag ontstond er een ruzie tussen Raheem Sterling (City) en Joe Gomez (Liverpool). Het duo had het tijdens de topper in de Premier League ook al aan de stok en die ruzie werd bij The Three Lions doorgezet op het trainingsveld. Sterling moet het bekopen met een schorsing voor het duel met Montenegro.

Dat laat de Engelse voetbalbond weten. Volgens Southgate waren de emoties van Sterling - die zijn collega bij de keel zou hebben gegrepen - nog duidelijk aanwezig over afgelopen weekend: de andere spelers moesten het duo uit elkaar houden. Sterling, die als aanstichter werd gezien, doet daarom niet mee met de komende interland, maar mag dus wel bij de selectie blijven. Engeland is nog niet zeker van het bereiken van EURO 2020, maar is wel nabij. Kosovo is de andere opponent van de komende interlandperiode.

Lees ook: Liverpool deelt keiharde tik uit aan City in Engelse titelstrijd

Via Instagram laat Sterling, die in grootse vorm verkeert dit seizoen, weten dat de ruzie een momentopname was van vijf á tien seconden, maar dat de kou inmiddels uit de lucht is tussen beide voetballers. Verdediger Gomez heeft nog niet gereageerd om het incident.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen