Gisteren gemist: Stegeman krijgt steun, Guardiola niet bestraft

12 november 2019, 00:30   Bijgewerkt: 11 november 2019, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 11 november.

PEC Zwolle-leiding nog altijd pal achter trainer Stegeman

De druk op John Stegeman neemt toe, maar de trainer van PEC Zwolle hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor zijn baan. Dat stelt voorzitter Adriaan Visser in gesprek met De Stentor. De Zwollenaren gingen afgelopen weekend tegen FC Twente (2-1) voor de zesde keer in zeven wedstrijden onderuit.

Interlandbreak geen welkome adempauze voor Gakpo

Cody Gakpo meldde zich maandag daags na de 2-1 nederlaag van PSV tegen Willem II bij Jong Oranje. De Eindhovenaren wisten zondag voor de zesde keer op rij niet te winnen en verkeren in een diepe crisis. Voor sommige PSV'er komt de interlandperiode als een welkome adempauze, maar niet voor Gakpo.

Chong houdt alle opties open wat betreft zijn toekomst

Diverse topclubs houden de situatie rond Tahith Chong nauwlettend in de gaten. De negentienjarige aanvaller beschikt over een aflopend contract bij Manchester United, waardoor hij aan het einde van het seizoen mogelijk een transfervrije status heeft. Hoe hij zijn toekomst precies voor zich ziet, doet Chong in gesprek met Veronica Inside niet uit de doeken.

Guardiola wordt niet bestraft voor cynisch bedankje

De Engelse voetbalbond klaagt Manchester City-manager Pep Guardiola niet aan voor zijn cynische bedankje aan de arbitrage na afloop van de topper tegen Liverpool (3-1). Dat melden verscheidene Engelse media, waaronder BBC en Sky Sports.

Wiegman: "Laten zien dat verschil met Slovenië er wel degelijk is"

De Oranje Leeuwinnen vervolgen dinsdag de EK-kwalificatiecampagne met een thuiswedstrijd tegen Slovenië. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman kan de EK-tickets bijna boeken: met vijftien punten uit vijf wedstrijden en een doelsaldo van liefst +22 gaan de Oranjevrouwen fier aan kop in hun kwalificatiegroep. Van onderschatting van de Slovenen is bij de Leeuwinnen echter geen sprake, vertelt Wiegman.

Frankrijk vernedert Spanje en is derde halvefinalist WK Onder-17

Frankrijk heeft zich maandagavond als derde land geplaatst voor het WK voor spelers onder 17 jaar. De Fransen waren in het Braziliaanse Goiânia veel te sterk voor hun Spaanse leeftijdsgenoten. Het Europese onderonsje eindigde in een 6-1 overwinning voor Frankrijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen