Chong houdt alle opties open wat betreft zijn toekomst

11 november 2019, 20:36   Bijgewerkt: 11 november 2019, 21:43

Diverse topclubs houden de situatie rond Tahith Chong nauwlettend in de gaten. De negentienjarige aanvaller beschikt over een aflopend contract bij Manchester United, waardoor hij aan het einde van het seizoen mogelijk een transfervrije status heeft. Hoe hij zijn toekomst precies voor zich ziet, doet Chong in gesprek met Veronica Inside niet uit de doeken.

Zijn zaakwaarnemer, Erkan Alkan, liet onlangs aan Voetbal International weten dat onder meer Juventus geïnteresseerd is in de Oranje-jeugdinternational. Aan een eventuele overstap naar de Italiaanse grootmacht denkt Chong nu nog niet. "Ik ben nog speler van United. Op dit moment is het seizoen in volle gang en daar focus ik me op", maakt hij niemand iets wijzer.

Chong laat weten dat United inmiddels met een aanbieding is gekomen. "Maar ik probeer me zoveel mogelijk op het seizoen te focussen. Het contract gaat er aan het einde van de dag wel komen", aldus de aanvaller, die dit seizoen vier keer in actie kwam in de hoofdmacht van United. De voorbije tijd speelde hij vooral bij United Onder-23. Ziet hij een tijdelijk vertrek in de winter zitten? "Op dit moment zijn alle opties open. We zien vanzelf wel hoe het gaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen