Wijnaldum loopt nog geen polonaise na overwinning op Man City

11 november 2019, 15:55

Georginio Wijnaldum was zondag één van de uitblinkers aan Liverpool-zijde tegen Manchester City. De 29-jarige Oranje-international was weliswaar niet direct betrokken bij één van de doelpunten, maar droeg met zijn dominante spel wel bij aan de 3-1 zege op de grote concurrent in de Engelse titelrace. Hoewel Liverpool nu negen punten voorsprong heeft op City, loop Wijnaldum nog geen polonaise.

Dat het geloof in de landstitel groeit bij Liverpool, erkent Wijnaldum. The Reds zijn nog ongeslagen in de Premier League en wonnen tot nu toe elf van de twaalf wedstrijden. "Door de manier waarop we spelen en winnen wordt het vertrouwen groter. Als we achter komen, weten we nog te winnen. Kijk naar vorige week tegen Aston Villa: iedereen dacht dat we zouden verliezen of gelijkspelen, maar uiteindelijk wisten we de overwinning uit het vuur te slepen", aldus Wijnaldum via de clubkanalen.

De 3-1 overwinning op City is voor Liverpool een bevestiging dat de eerste titel sinds 1990 een haalbaar doel is. "Het is altijd goed om een voorsprong te hebben, maar vorig seizoen zag je dat het niets hoeft te betekenen. Als je niet presteert en niet de resultaten behaalt die je moet behalen, kan het gat snel gedicht worden. We moeten ons iedere wedstrijd blijven focussen, alles geven en dan zien we aan het einde van het seizoen waar we staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen