Veerman debuteert alsnog bij Jong Oranje, Bijlow haakt af

Veerman debuteert alsnog bij Jong Oranje, Bijlow haakt af

11 november 2019 – Joey Veerman mag zich dan toch eindelijk gaan melden bij Jong Oranje. De middenvelder van sc Heerenveen vervangt de geblesseerde Azor Matusiwa en debuteert zodoende in de selectie van Erwin van de Looi. Ook Jan Hoekstra (FC Groningen) krijgt een kans, omdat Justin Bijlow zich heeft afgemeld.Dat laat de KNVB weten. Bijlow kampt met een elleboogblessure en moest zich – net als Kenneth Vermeer bij het grote Oranje – afmelden bij Van de Looi. FC Groningen-talent Hoekstra, die al een keer uitkwam in Jong Oranje, is zijn vervanger. Matusiwa zat wel al eerder bij de definitieve selectie, maar kwam nog niet in actie voor het team.

Veerman is ongetwijfeld blij bij het definitieve keurkorps van Van de Looi te zitten, aangezien hij eerder al zijn onvrede liet blijken over het feit dat hij de definitieve selectie niet had gehaald. "Het is wel een teleurstelling, daar ben ik heel eerlijk in", zei hij destijds over het feit dat Erwin van de Looi hem nog niet nodig had. Ook ditmaal viel hij in eerste instantie dus af voor de definitieve groep.

Lees ook: Veerman vindt mislopen selectie Jong Oranje 'een teleurstelling'
  
Jong Oranje speelt op 14 november voor de EK-kwalificatiereeks tegen de leeftijdsgenoten van Gibraltar, terwijl het vijf dagen later een vriendschappelijk duel speelt met Engeland op De Vijverberg in Doetinchem.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019

  2. zaterdag 14 december 2019