Spoorboekje: Leeuwinnen in actie, training en persmoment Oranje

Spoorboekje: Leeuwinnen in actie, training en persmoment Oranje

12 november 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 12 november.
Nieuws

Training en persmoment Oranje
Het Nederlands elftal heeft zich gisteren verzameld en komt vanaf vandaag in actie. Er staat een besloten training en een publieke training op het programma, terwijl er tussendoor een persmoment is. Alle voetballers verschijnen voor de camera, terwijl bondscoach Ronald Koeman ook een persconferentie geeft. Wat gaat hij vertellen richting de duels met Noord-Ierland en Estland?

Wedstrijden

Nederland – Slovenië (20.00 uur)
De nog altijd foutloze EK-kwalificatiereeks van de Leeuwinnen krijgt een vervolg in het GelreDome tegen Slovenië. De vorige keer had de ploeg van Sarina Wiegman het onnodig lastig met de dames, die via Mateja Zver op voorsprong kwamen en later ook nog gelijk maakten (2-2) via Kaja Korošek. Sherida Spits stond met twee puntgave trappen op en bezorgde Oranje de zege. Gaat het ditmaal gemakkelijker?!

Voetbal op tv

20.00 uur: Nederland (v) - Slovenië (v), Veronica, live verslag van het kwalificatieduel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 9 december 2019

  2. zondag 8 december 2019