Senesi loopt armblessure op en moet interlands cancelen

Senesi loopt armblessure op en moet interlands cancelen

11 november 2019 – Marcos Senesi heeft een armblessure opgelopen bij Feyenoord. Hoewel de Rotterdammers de ernst van de kwetsuur niet bevestigen, is de aard inderdaad wel zo ernstig dat hij niet afreist voor de interlands met Argentinië onder 23 jaar in de komende week. Hij blijft in Rotterdam om te herstellen.



Senesi – die het winnende doelpunt maakte tegen RKC Waalwijk – botste vlak voor tijd hard tegen de LED-boarding langs het veld en ging direct daarna met veel pijn naar de grond. Hij maakte het duel wel vol, maar moest direct na de wedstrijd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Daaruit bleek dat hij niet in actie kan komen tijdens de interlandperiode.

Lees ook: Senesi mogelijk een gebroken arm, Ie rest van dit kalenderjaar out

Voor het duel met RKC Waalwijk gaf Advocaat ook te kennen dat Edgar Ie dit kalenderjaar niet meer in actie komt vanwege de hamstringblessure die hij afgelopen donderdag opliep in de Europa League tegen Young Boys. Rick Karsdorp en Eric Botteghin ontbraken eveneens bij de Rotterdammers, maar over hen gaf de ervaren oefenmeester geen duidelijkheid over diens blessures. Hij wil dat het duo eerst helemaal fit wordt, voor ze weer in actie komen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019

  2. donderdag 12 december 2019