Sarri over Ronaldo-wissel: "Het was beter om hem eraf te halen"

Sarri over Ronaldo-wissel: "Het was beter om hem eraf te halen"

10 november 2019 – Juventus won zondagavond met 1-0 van AC Milan door een treffer van invaller Paulo Dybala. Na afloop ging het echter alleen maar over de wissel van Cristiano Ronaldo. De Portguse superster werd afgelopen woensdag tegen Lokomotiv Moskou al vroegtijdig gewisseld en ook tegen Milan haalde Maurizio Sarri CR7 al na 55 minuten naar de kant."We moeten Ronaldo bedanken, omdat hij een groot offer heeft gemaakt om hier vandaag bij te zijn. Maar ik zag dat hij zich niet lekker voelde en vond het beter om hem eraf te halen", zei Sarri na afloop op de persconferentie. Na 55 minuten had Sarri genoeg gezien en hij haalde hij zijn vedette naar de kant ten faveure van Dybale "Hij deed alles om goed te spelen en werkte hard, dus dat hij dan geïrriteerd het veld verlaat snap ik wel."

Volgens Sarri heeft Ronaldo al langer last van een knieblessure en was dat de reden van zijn mindere spel en uiteindelijk de wissel. "Hij heeft al een maand last van zijn knie. Hij kreeg een tik op de training. Als hij in een hoge intensiteit speelt of traint, raakt zijn knie uit balans."

Ronaldo ging na de wissel direct naar binnen en volgens Sky Italia ging de Portugees zelfs al naar huis, terwijl er nog drie minuten gespeeld moesten worden in de wedstrijd tegen Milan. "Het is logisch dat een speler geïrriteerd naar de kant gaat, al helemaal als je zo hard hebt gewerkt", besluit de Italiaanse oefenmeester.


gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 12 december 2019

  2. woensdag 11 december 2019