Klopp trots op Liverpool, Van Dijk vindt titelstrijd niet gestreden

10 november 2019, 20:37

Liverpool-manager Jürgen Klopp is enorm trots op de prestatie van zijn elftal zondagavond in eigen huis tegen Manchester City. De oefenmeester zag zijn team de absolute kraker in de Premier League winnen. "Ik kan niet trotser zijn op mijn ploeg na wat ze hebben laten zien vandaag", zei hij.

Op de clubsite ging hij in op de zege. "Tijdens de wedstrijd ben ik niet bezig met genieten", zei Klopp. "Op het moment dat je aan het werk bent, gun je jezelf de tijd daarvoor niet. Maar ik kan nú wel genieten van de situatie waarin we staan en dat doe ik zeker", verzekerde de oefenmeester van Liverpool.

Ook werd hem gevraagd naar de handsbal van Trent Alexander-Arnold, voorafgaand aan het openingsdoelpunt van Fabinho. "Ik heb het moment zelf niet gezien, maar de mensen die erover gaan, hebben het bepaald. Maar onze reactie na dat moment was vooral geweldig: we waren binnen enkele seconden aan de andere kant van het veld gevaarlijk in het zestienmetergebied."

Van Dijk: "Na twintig minuten gingen we beter voetballen"

Virgil van Dijk kwam voor de camera van Ziggo Sport om te praten over de overwinning. Ondanks een snelle 2-0 voorsprong vond hij Liverpool niet goed starten. "Het leek nerveus in het begin, het ging op en neer", zei de centrale verdediger. "Het leek niet echt goed, maar na twintig minuten gingen we beter voetballen."

Na de zege staat Liverpool negen punten voor op de directe concurrent Manchester City, toch wilde Van Dijk nog niet van een gelopen koers weten. "Nee, zeker niet. Natuurlijk ben ik blij met hoe de situatie is, maar het seizoen is nog lang en je weet niet wat er nog gebeurt. Laten we hopen dat in elk geval iedereen fit blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen