Doelpuntenmachine Atalanta valt stil: remise tegen Sampdoria

10 november 2019, 17:09

Atalanta Bergamo heeft zondagmiddag duur puntverlies geleden op bezoek bij Sampdoria. De ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon kwam op bezoek bij Sampdoria niet tot scoren (0-0), waardoor het voorlopige de aansluiting met de absolute topploegen in de Serie A uit het oog ziet verliezen. Omdat het duel werd besloten met tien man, zullen de bezoekers wellicht nog enigszins tevreden zijn met de remise. 

Midweeks had Atalanta Bergamo nog een goede indruk gemaakt in de Champions League tegen Manchester City, maar blijkbaar had dat duel de nodige energie geëist. Tegen Sampdoria, bij wie Claudio Ranieri sindskort aan het roer staat en onder hem de weg omhoog werd ingezet, creëerde meest scorende ploeg van de Serie A namelijk bijzonder weinig.

Toen ook Atalanta's Ruslan Malinovskiy met zijn tweede gele en dus rode kaart van het veld werd gestuurd, werd de situatie helemaal penibel voor de gasten, dat net als vorige week in de Serie A niet tot scoren kwam. Een punt kwam er uiteindelijk wel tegen Sampdoria, maar genoeg om aansluiting te houden met de topploegen is het niet. Daardoor is het komende duel met Juventus iets minder relevant geworden voor de stand in de Serie A.

Overige uitslagen:

SS Lazio – Lecce 4-2

Udinese – SPAL 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen