Brugge loopt bij Antwerp tegen eerste verlies van seizoen aan

10 november 2019, 16:40

Club Brugge heeft op bezoek bij Royal Antwerp de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. In een harde wedstrijd met negen kaarten was de thuisploeg, met Wesley Hoedt in de basis, te sterk voor de ploeg van Ruud Vormer. Brugge kwam nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft boog de thuisploeg de wedstrijd om: 2-1.

Brugge is dit seizoen ijzersterk begonnen, het verloor nog geen wedstrijd en gaat fier aan kop. In uitwedstrijden heeft de ploeg nog geen punt laten liggen en op bezoek bij Royal Antwerp begon het ook prima aan de wedstrijd. Siebe Schrijver opende na ruim twintig minuten spelen de score zorgde met zijn derde treffer van het seizoen voor de Brugse voorsprong.

In de tweede helft ging het echter helemaal mis voor de bezoekers, waar Vormer de hele wedstrijd meespeelde. Al na vijf minuten spelen werd het gelijk door een benutte penalty van Dieumerci Mbokani. Een kwartier laten werd het zelfs 2-1 door een eigen doelpunt van Simon Mignolet. In de slotfase probeerde Brugge nog een gelijkmaker te forceren, maar zelfs in de vijf minuten extra tijd viel deze niet meer.

Brugge staat na deze nederlaag nog altijd op de eerste plaats, maar ziet Standard Luik – mits zij zondagavond winnen – wel naderen tot drie punten.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen