Eindelijk minuten voor Labyad: "Moet laten zien dat ik erin hoor"

10 november 2019, 15:58

Zakaria Labyad mocht zondag eindelijk weer eens starten bij Ajax, na sinds maart niet meer in de opstelling van de Amsterdammers te hebben gestaan. De aanvaller maakte een prima indruk tegen FC Utrecht (4-0) en is blij dat hij mocht starten.

De 26-jarige aanvaller voelde dat Ajax veel te goed was voor Utrecht. "De eerste helft was genieten'', zegt de buitenspeler tegen FOX Sports. "Het voelde goed. Het is moeilijk als je niet speelt. De trainer heeft me de kans gegeven om vandaag te starten. Dat was wennen in het begin. Ik moet zeggen dat mijn teamgenoten me elke keer hebben gesteund. Ze zeiden 'wacht op je kans'."

Labyad speelt zelden wedstrijden, maar speelde toch makkelijk mee. "Ik heb stappen gemaakt. Zowel persoonlijk als op het veld. Ik ben hard blijven trainen en in mezelf blijven geloven. Als je zulke jongens om je heen hebt die alles met een bal kunnen, dan is het ook makkelijk. De eerste helft was het zeker genieten", zegt de aanvaller, die profiteert van de blessure van David Neres. Hij hoopt dat hij nu een vaste basisplaats heeft. "Ik hoop het wel. Ik moet elke training laten zien dat ik erin hoor.''

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen