Janssen: "Ben in mijn carrière nog nooit zo weggespeeld"

10 november 2019, 15:30

Het werd zondag niet de middag van FC Utrecht. De Domstedelingen zijn bezig aan een prima seizoen, maar hadden weinig in de melk te brokkelen tegen Ajax (4-0). Captain Willem Janssen vindt dat Utrecht niet eens mag klagen.

Volgens Janssen was Ajax veel te sterk. "Ik loop al een tijdje mee", zegt de 33-jarige verdediger tegen ANP. "Maar zo ben ik nog nooit weggespeeld. Met die nederlaag van 4-0 komen we echt heel goed weg. We deden niet veel anders dan tegen PSV toen we met 3-0 wonnen."

Toch werkte het plan totaal niet, zag Janssen. "Maar Ajax combineerde zo snel. Steeds weer waren we te laat. Iedere keer weer die steekbal tussen de linies door. En ze waren nog fel ook. Zij spelen op het niveau van de Champions League. Je ziet hoe snel ze handelen. Dat zijn wij niet gewend in de Eredivisie. Zij steken er een paar maatjes bovenuit. Wij zijn hier echt afgeschminkt. En dat kwam echt door Ajax. Wij hadden dingen beter kunnen doen, maar als Ajax zo gas geeft dan is er voor ons geen houden aan."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen