Fraser baalt: "Ik was voor het eerst dit seizoen behoorlijk kwaad"

10 november 2019, 12:23

Promovendus Sparta Rotterdam hield ondanks een voorsprong geen resultaat over aan de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (2-1). De manier waarop Sparta de 0-1 voorsprong uit handen gaf, zint trainer Henk Fraser niet.

"Ik was voor het eerst dit seizoen behoorlijk kwaad", zegt de coach tegen RTV Rijnmond. "Het geeft de stap aan van een eerste divisie naar een eredivisieploeg. Dat benoem je soms als naïef, amateuristisch, niet genoeg discipline en het niet een hele wedstrijd vol kunnen houden." Volgens Fraser werden de afspraken niet goed nagekomen. "De eerste tien minuten beginnen we te afwachtend. De goal hielp ons, we kregen controle. Dat hebben we zestig minuten gehad. In het laatste gedeelte houden bepaalde spelers zich niet aan de afspraken. Dan komen hun aanvallers in de één tegen één, en die kunnen dodelijk zijn. De irritatie heeft daarmee te maken."

Het verlies hakt er dan ook behoorlijk in bij de oefenmeester, zegt hij. "De nederlagen tegen Ajax en AZ gingen me makkelijker af omdat er een bepaald kwaliteitsverschil in zit. Maar vandaag vond ik dat niet. Ik hou niet van nederlagen die onnodig zijn. Dat vind ik van deze wel."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen