Van Seumeren: "Ten Hag de beste trainer ooit van Utrecht"

10 november 2019, 10:08

Hij is al een tijdje weg uit de Domstad, maar bij FC Utrecht staat Erik ten Hag er nog altijd heel goed op. Dat zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren, die lyrisch is over de trainer van Ajax.

Ten Hag loodste Utrecht in zijn eerste jaar de vijfde plaats en de bekerfinale. Halverwege het seizoen 2017/2018 vertrok hij tussentijds naar Ajax. "Ik vond het heel erg jammer dat hij wegging. Erik is verreweg de beste trainer die we hebben gehad", zegt Van Seumeren tegen de NOS. In het contract van de coach stond dat hij mocht vertrekken 'als hij zich duidelijk kon verbeteren'. "Maar in het contract stond aan het eind van het seizoen. Dat hij toch vertrok, vond ik wel erg jammer."

Ook persoonlijk had Van Seumeren, die al elf jaar op het pluche zit bij Utrecht, een goede band met Ten Hag. "Ik kon persoonlijk ook heel goed met Erik. We voelden elkaar goed aan, het klikte. Er wordt weleens gedacht dat hij een hork is, maar dat is hij totaal niet. Dat is een volledige misvatting", aldus Van Seumeren. Utrecht gaat zondagmiddag op bezoek bij Ajax.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen