Vente tegen Feyenoord: "Bij goal klein vuistje van blijdschap"

10 november 2019, 09:17

Mocht Dylan Vente zondag tot scoren komen in de wedstrijd tegen Feyenoord, dan zal de aanvaller niet uitbundig gaan juichen. De aan RKC Waalwijk verhuurde aanvaller wil uit respect voor de Rotterdammers niet uitbundig juichen.

Dat zegt de aanvaller tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben niet zo van het uitbundige juichen of dansjes. Mocht het zo ver komen en ik scoor zondag tegen Feyenoord, zal ik zeker niet gek doen. Misschien een heel klein vuistje van blijdschap", aldus Vente, die overigens nog niet gescoord heeft voor RKC. Volgens Vente is hij niet bang voor de reactie van de Feyenoord-fans, maar heeft het ingetogen juichen een andere reden. "Nee, het heeft met respect te maken. Het is toch de club waar ik tien jaar heb gevoetbald en volgend jaar nog steeds, als het goed is."

Dat Vente nog niet gescoord heeft bij RKC, vindt de aanvaller vervelend. "Bij RKC krijg je weinig kansen per wedstrijd. Dat is een groot verschil met Feyenoord. Het balletje valt gewoon net niet. Het belangrijkste is dat het team goed functioneert, dan krijg je als spits ook betere kansen. Nu we gaan winnen, is het vertrouwen terug. Hoe dichter bij de goal, hoe makkelijker het wordt. Ik heb er wel vertrouwen in dat de goals komen, hopelijk zondag al.''

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen