'Van Bommel slachtoffert Zoet na mindere optredens bij PSV'

10 november 2019, 09:36   Bijgewerkt: 10 november 2019, 13:37

Jeroen Zoet is zijn basisplaats kwijt bij PSV. De doelman maakte de afgelopen periode geen betrouwbare indruk bij de Eindhovenaren en geniet niet langer het vertrouwen van de bekritiseerde Mark van Bommel. Volgens De Telegraaf passeert de hoofdcoach Zoet in de wedstrijd tegen Willem II.

Zoet kreeg lange tijd het vertrouwen nadat hij matig aan het seizoen begon. De keeper zag dat in de beginfase van het seizoen zo'n beetje elke bal binnenvloog, maar herstelde zich daarna prima. De laatste weken is het echter pover wat de sluitpost laat zien. In de wedstrijden tegen AZ, Sparta en LASK Linz maakte hij geen beste indruk. Na de 4-1 nederlaag in Oostenrijk besluit Van Bommel om hem te slachtofferen. Hij zit nog wel bij het Nederlands elftal.

Opmerkelijk is dat niet tweede keeper Robbin Ruiter, die al twee duels speelde bij een blessure van Zoet, maar Lars Unnerstall in de basis begint. De Duitser, die eerder indruk maakte bij VVV-Venlo, krijgt voorlopig de voorkeur onder de lat. PSV speelt zondagmiddag uit tegen Willem II.

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen