Dessers straalt van oor tot oor na hattrick en twee assists

Dessers straalt van oor tot oor na hattrick en twee assists

9 november 2019 – Cyriel Dessers was zaterdagavond de grote man bij Heracles Almelo. Met een hattrick en twee assists had de Belgische spits een enorm aandeel in de 6-1 zege tegen VVV-Venlo. Met een glimlach op zijn gezicht stond Dessers na de wedstrijd de pers te woord."De eerste helft speelden we goed, maar de tweede helft bleven we maar gas geven. Drie goals en twee assists geven een heel fijn gevoel. Ik ben natuurlijk heel blij voor mezelf, maar ik ben ook heel trots op de ploeg. Zeker na vorige week", doelt Dessers op de 2-0 nederlaag bij RKC Waalwijk van vorige week in gesprek met RTV Oost.

In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag zocht hij informatie op over VVV. "Toen zag ik dat ze de laatste zes wedstrijden hadden verloren, met de beker erbij zeven. Toen moest ik wel even denken aan RKC en was ik niet helemaal op mijn gemak", geeft hij toe. "Maar het is ongekend hoe we ons herpakt. Dit kan echt een boost geven."

De verdediging van VVV gaf Dessers veel ruimte om aan zijn doelpuntenaantal te werken. "Als spits heb je geen medelijden. Dat mag niet. Je moet gretig blijven en op zoek gaan naar die goals. Ik ben heel bij met die derde, die wou ik heel graag maken. Mijn laatste hattrick was bij NAC, die leverde promotie op. Dat was een mooie; ik hoop er nog meer te maken."

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021