Maaskant wil bij VVV blijven en kondigt maatregelen aan

Maaskant wil bij VVV blijven en kondigt maatregelen aan

9 november 2019 – Robert Maaskant gooit de handdoek niet in de ring na de smadelijke nederlaag van VVV-Venlo op bezoek bij Heracles Almelo (6-1). De trainer denkt ook na de achtste verliespartij op rij het tij te kunnen keren. Met andere spelers en een andere tactiek wil Maaskant de strijd tegen degradatie vervolgen.De trainer is zeer kritisch op zijn ploeg na de afgang in Almelo. "We hebben een aantal wedstrijden verloren waarbij we best aardig gevoetbald hebben en goede dingen hebben laten zien. Vandaag laten we ons volledig voorbij wandelen door Heracles, dat goed speelde, maar daarvoor gaven we ook alle ruimte. Verdedigend doen we het dramatisch. Dat is onacceptabel. Op deze manier gaan we niet verder", kondigt hij maatregelen aan voor de camera van FOX Sports.

Maaskant zag zijn ploeg vanaf het eerste fluitsignaal worstelen. "We bleven het eerste kwartier overeind, maar met hangen en wurgen. De eerste goal komt uit een counter die uit een een corner van ons komt. We hebben de spelers er zo ontzettend op gewezen dat Heracles er op die manier uit komt. Dan gebeurt het ons toch. Dat is scherpte, de absolute wil om te winnen", gaat Maaskant verder.

"De volgende wedstrijd zal in ieder geval met andere namen zijn en waarschijnlijk ook met andere tactiek", vervolgt de trainer, die nog niet aangeeft wie hij gaat slachtofferen en op welke manier VVV gaat spelen. "We zullen in ieder geval een andere tactiek gebruiken met jongens die volle kracht vooruit willen. Die hebben we gezien vandaag. We hebben ook een aantal wissels gehad. Die zijn dan aan de beurt."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021