Napoli sluit bewogen week af met bloedeloze remise

9 november 2019, 22:39

Napoli is er zaterdagavond niet in geslaagd een bewogen week op een positieve noot af te sluiten. Voor eigen publiek kwam de ploeg van trainer Carlo Ancelotti niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Genoa. Bij de thuisploeg startten oud-PSV'ers Hirving Lozano en Dries Mertens, terwijl bij de bezoekers Lasse Schöne aan de aftrap stond.

Het dondert en bliksemt in Napels. Door de slechte resultaten verkeert Napoli in crisis. Voorzitter Aurelio De Laurentiis stuurde de selectie onlangs op een besloten trainingskamp, maar de spelers weigerden na het 1-1 gelijkspel tegen Red Bull Salzburg in de bus te stappen. Ancelotti boycotte op zijn beurt de persconferentie na het Champions League-duel. Donderdag liet Napoli weten stappen te nemen naar aanleiding van de werkweigering van de spelers.

Napoli was zaterdag de bovenliggende partij tegen Genoa, maar het lukte de thuisploeg niet om tot scoren te komen. Daardoor blijven de Napolitanen steken op de zevende plaats in de Serie A, terwijl Genoa met één punt voorsprong op de degradatiezone de nummer zeventien van de competitie is.

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen