Inter en De Vrij knokken zich terug en grijpen koppositie

9 november 2019, 19:54

Inter is in ieder geval voor één dag koploper van de Serie A. De club uit Milaan worstelde zich zaterdagavond in eigen huis langs Hellas Verona. Met Stefan de Vrij in de basis boekte Inter een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Net als een week geleden kwam Inter zaterdag goed weg. In de vorige speelronde werd door twee late doelpunten van Romelu Lukaku Bologna met 1-2 versalgen. Tegen Hellas Verona moest Inter - dat midweeks in de Champions League verloor bij Borussia Dortmund (3-2) - zich eveneens terug knokken van een achterstand.

Hellas Verona nam in Milaan na bijna twintig minuten spelen de leiding. Na een overtreding van doelman Samir Handanovic opende Valerio Verre vanaf de strafschopstip de score. Het duurde vervolgens tot halverwege de tweede helft tot Inter op gelijke hoogte kwam. Matías Vecino kopte de 1-1 binnen, waarna Nicolò Barella zeven minuten voor tijd voor bevrijdende 2-1 tekende.

Door de zege gaat Inter met een voorsprong van twee punten op Juventus aan kop in de Serie A. De Oude Dame komt zondag in actie tegen de aartsrivaal van Inter: AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen