Tottenham Hotspur morst wederom, Willems te sterk voor Aké

Tottenham Hotspur morst wederom, Willems te sterk voor Aké

9 november 2019 – Tottenham Hotspur blijft maar aanmodderen in de Premier League. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino bleef zaterdagmiddag steken op een 1-1 gelijkspel tegen Premier League-verrassing Sheffield United. Het Newcastle United van Jetro Willems versloeg het AFC Bournemouth van Nathan Aké met 2-1, terwijl Erik Pieters vanaf de bank Burnley met 3-0 zag winnen van West Ham United.Tottenham Hotspur - Sheffield United 1-1
Tottenham Hotspur tankte midweeks vertrouwen door in de Champions League met 0-4 te winnen van Rode Ster Belgrado. De geplaagde club hoopte zaterdag de eerste competitiezege sinds eind september te boeken, maar morste tegen Sheffield United wederom punten. De wedstrijd in Londen eindigde in een voor Spurs teleurstellende 1-1.

Heung-min Son zette zijn ploeg na een uur op voorsprong, maar een paar minuten later kwam Sheffield United alweer langszij. Dat dachten de bezoekers althans, want na inmenging van de VAR werd een doelpunt van David McGoldrick afgekeurd wegens buitenspel. Het duurde een paar minuten alvorens de arbiter erachter kwam dat een speler van Sheffield nét buitenspel stond. Niet veel later viel de 1-1 alsnog, gemaakt door George Baldock.

Newcastle United - AFC Bournemouth 2-1
Het Nederlandse onderonsje tussen Jetro Willems en Nathan Aké werd een prooi geworden voor eerstgenoemde. Newcastle United boekte de tweede zege op rij door voor eigen publiek met 2-1 te winnen van AFC Bournemouth. Harry Wilson zette na een kwartier de bezoekers op voorsprong, maar door doelpunten van DeAndre Yedlin en Ciaran Clark ging de zege naar Newcastle. Zowel Willems als Aké speelde de hele wedstrijd.

Burnley - West Ham United 3-0
Erik Pieters kwam zaterdagmiddag niet in actie voor Burnley, maar zag vanaf de bank zijn ploeg wel drie belangrijke punten pakken tegen West Ham United. Ashley Barnes, Chris Wood en Roberto bezorgden de thuisploeg de volle buit tegen West Ham, dat nu zes competitiewedstrijden zonder zege is.

Overige uitslag:
Southampton - Everton 1-2

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 december 2019

  2. zondag 15 december 2019