Senesi kan zich opmaken voor eerste basisplaats onder Advocaat

9 november 2019, 10:21

Marcos Senesi staat voor zijn eerste basisplaats onder Dick Advocaat. Door de blessures van Eric Botteghin en Edgard Ié vormt hij morgen (zondag) in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk waarschijnlijk het centrale duo met Jan-Arie van der Heijden.

Senesi werd vorige week tegen VVV-Venlo op de bank gezet door Advocaat. Dat was ook de bedoeling met Ié. Omdat beiden geen Engels of Nederlands spreken, opteerde de Kleine Generaal voor Van der Heijden met Botteghin. Die laatste haakte geblesseerd af in Venlo en schoof Ié door.

Nu Ié zelf ook geblesseerd is, keert Senesi naar alle waarschijnlijkheid terug in de basis van Feyenoord. Of Botteghin moet inzetbaar zijn. Hij vormt volgens het Algemeen Dagblad een twijfelgeval. Diezelfde krant meldt ook dat Ié een flinke spierverrekking heeft. Die liep de Portugees donderdag op in het Europese duel met Young Boys. Bij een sprint ging het mis voor de verdediger. Daarmee werd ook nog eens de gelijkmaker van Young Boys ingeleid.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer; Karsdorp, Senesi, Van der Heijden, Haps; Toornstra, Fer, Kökcü, Berghuis, Jørgensen en Sinisterra

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen