De Graafschap wint met hakken over sloot: "Wordt vervelend"

8 november 2019, 23:50

De Graafschap is samen met SC Cambuur nog de gedeelde koploper van de Eerste Divisie, maar had het vrijdag lastig op bezoek bij Helmond Sport. Pas in de laatste minuut werd het verschil gemaakt: 1-2. Mike Snoei vindt dat het beter moet.

"We hebben het onszelf veel te moeilijk gemaakt", zegt Snoei tegen De Gelderlander. "Ik ben heel tevreden over ons spel. Richard (assistent Richard Roelofsen, red.) heeft 21 doelpogingen genoteerd. Maar het rendement is veel te gering, wederom. Dat begint nu wel vervelend te worden. Het is een repeterend verhaal. Wij moeten veel beter met onze kansen omgaan."

Mohamed Hamdaoui miste bij een 0-1 voorsprong een penalty. Hij besloot een panenka te nemen en dat ging niet goed. "Ralf Seuntjens bepaalt bij ons wie de strafschoppen neemt. Mo sluit nu weer achteraan in de rij. Hij maakte het zichzelf veel te moeilijk door risico te nemen", vindt Snoei, die zag dat zijn ploeg dolblij was met de late 1-2. "Ik kan de ontlading wel begrijpen. De 1-2 kwam uit onze tenen, na die late gelijkmaker. We toonden veerkracht. Onze supporters bleven achter ons staan. Ik weet zeker dat die steun ons hielp voor de overwinning te blijven gaan."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen