Slutsky: "Dit is mijn moeilijkste periode als trainer van Vitesse"

8 november 2019, 23:25

Vitesse verloor vrijdagavond met 1-2 van FC Groningen en dat betekende de derde nederlaag op een rij voor de ploeg van Leonid Slutsky. Na afloop van de wedstrijd liep de Russische trainer niet weg van de situatie en spreekt hij over zijn 'moeilijkste periode als trainer van Vitesse' en nam hij ook het woord 'crisis' in de mond.

"Drie nederlagen op een rij is mij hier nog niet overkomen. Dit is de moeilijkste periode van mij als trainer van Vitesse", sprak hij tegenover Omroep Gelderland. Voor de wedstrijd tegen FC Groningen voerde Slutsky al enkele wijzigingen door, maar ook dit kon het tij niet keren. "Er zal iets moeten veranderen, we moeten als team nu bij elkaar blijven."

Lees ook: Crisis in Arnhem: Vitesse verliest voor derde keer op rij

Vitesse verloor vorige week van FC Emmen en had daarvoor ook al thuis verloren van ADO Den Haag, de nederlaag tegen FC Groningen was dus ook al de tweede achtereenvolgende in eigen huis. Toch probeert de Rus te relativeren en ziet hij aanknopingspunten voor de komende periode. "Als je kijkt naar de resultaten dan is het crisis nu. Maar als je kijkt naar de kwaliteit van de wedstrijden hebben we één slechte wedstrijd gespeeld. Dat was tegen Emmen. In de tweede helft zag je vanavond ook weer een ander Vitesse, maar toen was het al te laat", besluit hij.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen