Telstar plaatst extra tribune voor bekerwedstrijd tegen Ajax

8 november 2019, 18:47

Het duurt nog anderhalve maand voordat de wedstrijd tegen Ajax op het programma staat, maar Telstar is nu al bezig met de voorbereidingen voor die wedstrijd. De club wil een extra tribune plaatsen om op die manier meer mensen te kunnen ontvangen in de bekerwedstrijd.

Telstar tegen Ajax staat ingepland voor woensdag 18 december. 'Er zal een extra tribune geplaatst worden aan de noordzijde van het Rabobank IJmond Stadion. Momenteel wordt er berekend en bekeken hoeveel toeschouwers de Noord-tribune kwijt kan', meldt Telstar via de eigen kanalen. Normaliter biedt het stadion van de club uit Velsen-Zuid plaats aan 3.625 toeschouwers.

Trainer Andries Jonker weet dat het loten van Ajax speciaal is voor de club, maar toch had hij liever een andere opponent uit de koker willen zien rollen. "Dan hadden we qua inkomsten meer voordeel kunnen hebben. Het is ook belangrijk dat we onze kas kunnen vullen, maar voor een club als Telstar is het natuurlijk geweldig om tegen Ajax te spelen", zegt hij tegen NH Sport.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen