Sparta-trainer Fraser: "Heerenveen is een hele logische ploeg"

8 november 2019, 16:38

Sparta-trainer Henk Fraser wil dit weekend laten zien waar de club voor staat, maar treft met een 'goed voetballend' en 'logisch in elkaar stekend' sc Heerenveen een geduchte tegenstander. Sparta speelde vorige week knap gelijk tegen PSV en hoopt dit resultaat een goed vervolg te geven in Friesland.

"Heerenveen is altijd een goede ploeg", zei Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Je ziet dat ze een heel logisch team hebben. Vanuit achter hebben ze een heel degelijk centraal duo en opkomende backs. Op het middenveld spelen technische en tactisch vaardige spelers met Hicham Faik en Joey Veerman." Ook over de aanvallende kwaliteiten van de Friese ploeg is Fraser op zijn hoede. "Ze hebben heel veel snelheid voorin en spelers met een individuele actie."

Sparta speelde op Het Kasteel met 2-2 gelijk tegen PSV en had zelfs tot de extra tijd van de wedstrijd uitzicht op de drie punten. In de uitwedstrijden pakten de Rotterdammers ook al de nodige punten door gelijk te spelen tegen Feyenoord en PEC Zwolle en te winnen van ADO Den Haag. "Wij willen ook in uitwedstrijden laten zien waar wij voor staan. We hebben de spelers die ook willen voetballen en lef tonen. Sparta won nog nooit in Heerenveen, dus het is een mooie uitdaging voor ons", besluit hij.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen