Van Bommel: "Vijf keer op rij niet winnen hoort niet bij topclub"

8 november 2019, 16:24

Mark van Bommel erkent dat de dramatische serie van PSV topclub onwaardig is. De Eindhovenaren wachten al vijf wedstrijden op een overwinning. Na de domper tegen LASK Linz (4-1) staat zondag het Brabantse onderonsje met Willem II voor de deur.

"Het is duidelijk dat we in een hele moeilijke fase zitten. Vijf keer op rij niet winnen hoort niet bij een topclub. Het mooie aan voetbal is dat er altijd weer een nieuwe wedstrijd is", aldus Van Bommel. "Een wedstrijd waarin je de kans krijgt om jezelf te herpakken. Zo makkelijk als ik het nu zeg is het natuurlijk niet. Ik kan er allerlei bespiegelingen op loslaten, maar dat heeft vrij weinig zin. We moeten resultaat halen. Wij gaan naar Tilburg om te winnen. Dat is het uitgangspunt."

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

PSV moet het op bezoek in Tilburg stellen zonder aanvallers Steven Bergwijn en Donyell Malen. Het duo is nog steeds geblesseerd en ontbreekt om die reden ook bij het Nederlands elftal. Door hun afwezigheid speelde PSV de laatste wedstrijden voorin zonder echte spits, maar met Cody Gakpo, Bruma en Ritsu Doan. Daarnaast kan Van Bommel niet beschikken over de geschorste Ryan Thomas.

Willem II treft PSV in crisis: "Verdedigend laten ze steekjes vallen"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen