Garcia vindt duel van FC Twente met PEC belangrijker dan anders

Garcia vindt duel van FC Twente met PEC belangrijker dan anders

8 november 2019 – Gonzalo Garcia vindt het aanstaande duel van FC Twente met PEC Zwolle extra van belang. "Elke wedstrijd is belangrijk, maar deze misschien nog wel meer dan anders", doelt de oefenmeester op het verschil van vijf punten tussen beide clubs."Een duel tegen een directe concurrent. We kunnen een verschil maken met de teams onder ons en aansluiting pakken met de ploegen erboven", zegt Garcia op het clubkanaal van Twente. "Wanneer je naar de wedstrijden van PEC Zwolle kijkt heb je vaak het gevoel dat er meer voor ze inzit, zoals hun wedstrijd tegen Heracles. Ze hebben gewoon een goed voetballende ploeg."

Twente ging afgelopen zaterdag onderuit tegen AZ (3-0) en zag FC Groningen en Feyenoord passeren op de ranglijst. "Na een teleurstellende wedstrijd vorig weekend hebben we een goede week gehad. Op het moment dat we zaterdag tegen AZ in de wedstrijd komen valt die rode kaart voor Joël Drommel. Dan weet je dat het nog moeilijker wordt."

De Tukkers vochten de schorsing van Drommel nog aan, maar vond geen gehoor en moet de doelman één duel brommen. Verdediger Julio Pleguezuelo keert juist terug van een schorsing.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020