PSV
3 – 2
PAOK Saloniki
AZ
0 – 0
Real Sociedad

Maaskant wil met teruggekeerde Yeboah vrije val VVV stoppen

Maaskant wil met teruggekeerde Yeboah vrije val VVV stoppen

8 november 2019 – VVV-Venlo maakt een vrije val door op de ranglijst in de Eredivisie en alleen RKC Waalwijk staat nog onder de Limburgers op de ranglijst, toch blijft trainer Robert Maaskant strijdbaar. De coach blijft geloven in een goede afloop en hoopt zaterdag tegen Heracles Almelo weer eens op punten na zes achtereenvolgende nederlagen. "We zijn met z'n allen meteen 'de kar weer gaan trekken' na het verlies van afgelopen zondag tegen Feyenoord. Zaterdag zien we tóch ook weer gewoon kans op punten bij Heracles", aldus de oefenmeester op de clubsite. Positief nieuws is de terugkeer van John Yeboah en Roel Janssen, wel is Evert Linthorst een twijfelgeval vanwege ziekte. 

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta! 

Dat Yeboah - opgeroepen voor Duitsland Onder 20 jaar - terug is, geeft Maaskant veel meer mogelijkheden voorin. "Hij gaat er zaterdag wel weer bij zijn en zeer waarschijnlijk ook gaan spelen. John is sowieso een speler die iets extra's kan brengen. Hij is zeer beweeglijk en snel. Voor iedere tegenstander moeilijk te bespelen", zei Maaskant, die gelooft in een goed resultaat.

"Ik zal niet zeggen dat we zomaar even gaan winnen uit bij Heracles. Maar het is wel een wedstrijd waar we wellicht kunnen verrassen. Als we de eerste goal maar een keer kunnen maken. Want als ik andere wedstrijden zie, zijn we echt niet de mindere. We spelen niet minder én de intentie is ook niet minder. Maar er vliegen te veel ballen té gemakkelijk in", besloot hij.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020