Willem II treft PSV in crisis: "Verdedigend laten ze steekjes vallen"

Willem II treft PSV in crisis: "Verdedigend laten ze steekjes vallen"

8 november 2019 – Willem II hoopt zondag te profiteren van de crisis bij PSV. Adrie Koster is ook op zijn hoede voor de revanchegevoelens bij de Eindhovenaren. "Als je weinig punten haalt en ook Europees niet goed speelt, is dat topclub onwaardig", stelt de trainer van Willem II."PSV is niet in goeden doen, dat hoef je niet onder stoelen of banken te steken", zegt Koster op het clubkanaal van de Tilburgers. "Je weet ook dat ze klaar zijn om zich te herstellen. Wij moeten van goede huize komen om het PSV lastig te maken. Daar gaan we alles aan doen. Misschien kunnen we de punten hier houden, dat moet de doelstelling zijn."

Krantenoverzicht: 'PSV-crisis, tijd dringt voor Van Bommel'

Koster weet ook waar de mogelijkheden liggen tegen het dolende elftal van Mark van Bommel. "In verdedigend opzicht laten ze steekjes vallen, wij gaan kijken of we daarvan kunnen profiteren. Wij zullen onze momenten krijgen, het is zaak om dan ook toe te slaan."

Willem II zal zich ook willen herstellen van de teleurstellende nederlaag van vorige week op bezoek bij FC Groningen (2-0). "Tegen Groningen hebben we niet ons ware gezicht laten zien. Op allerlei vlakken speelden wij onvoldoende. We hebben een streep gezet onder die wedstrijd en zullen tegen PSV uit een ander vaatje moeten tappen."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020