City zonder goalie Ederson, Liverpool met Van Dijk en Henderson

8 november 2019, 15:05

Manchester City moet het in de Premier League-topper tegen Liverpool komend weekend stellen zonder keeper Ederson. De goalie werd midweeks in de Champions League tegen Atalanta Bergamo nog voortijdig gewisseld, maar het kwaad was al geschied. Bij Liverpool zijn Virgil van Dijk en Jordan Henderson 'gewoon' fit.

Ederson ging in de pauze naar de kant tegen Atalanta met een spierblessure en mist zodoende ook de Premier League-topper. Claudio Bravo – hij kreeg als invaller vervolgens rood, waarna Kyle Walker op doel moest in het miljardenbal – is net als midweeks de logische vervanger in het doel van City. "Hij is ook een uitzonderlijk goede doelman", loofde Pep Guardiola. 

Liverpool

Middenvelder Henderson ontbrak in de Champions League tegen Genk vanwege ziekte, maar hij is gewoon fit voor komend weekend, zo liet manager Jürgen Klopp weten. Verdediger Van Dijk ontbrak donderdag op de training, maar was volgens Klopp volledig in orde. Joël Matip, Xherdan Shaqiri en Nathaniel Clyne zijn nog altijd afwezig met blessures.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta! 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen