PSV
0 – 2
PAOK Saloniki
AZ
0 – 0
Real Sociedad

Wormuth houdt ondanks zeperd vertrouwen in basiself Heracles

Wormuth houdt ondanks zeperd vertrouwen in basiself Heracles

8 november 2019 – Hoewel Heracles Almelo een pijnlijke nederlaag leed tegen hekkensluiter RKC Waalwijk, houdt Frank Wormuth morgen (zaterdag) tegen VVV-Venlo vast aan zijn basiself. "We hebben twee opties: veranderen of ze de kans op rehabilitatie geven. Wij hebben voor dat laatste gekozen", aldus de Duitse oefenmeester."Deze week hebben we samen met de spelers geanalyseerd, duidelijk gemaakt wat we willen en besloten ze de kans te geven", zegt Wormuth op het clubkanaal van Heracles. "Deze jongens willen niet slecht spelen, ze willen altijd het beste doen. Maar het blijven mensen."

Heracles werd afgelopen zaterdag de eerste club die onderuit ging tegen RKC. "Vorige week tegen RKC zijn er zaken niet goed gegaan, de spelers waren verbaasd over zichzelf. Wellicht hebben ze teveel gedachten toegelaten die ze beïnvloed hebben. Maar dezelfde jongens krijgen een nieuwe mogelijkheid tegen VVV en daar heb ik alle vertrouwen in."

In de Limburgers treft Heracles de nummer voorlaatst van de Eredivisie. "VVV is al jaren een eredivisionist, we weten hoe lastig ze te bespelen zijn. De vorm van de dag zal belangrijk zijn", zegt Wormuth, die niet kan beschikken over Jesper Drost en Mo Osman.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020