AZ volledig fit ondanks verre de uitwedstrijd tegen Astana FK

8 november 2019, 10:26

AZ-trainer Arne Slot verwacht komend weekend tegen FC Emmen weinig problemen te hebben van de lange reis die zijn ploeg in de Europa League maakte donderdag naar Kazachstan en weer terug. De Alkmaarders keerden direct na het met 0-5 gewonnen duel terug naar Nederland, waar het vrijdag alweer landde. "We zijn de rest van de dag vrij, dus iedereen kan goed uitrusten."

Dat zei hij tegenover NH/Nieuws over het treffen met FC Emmen. "Niemand is met klachten uit de wedstrijd gekomen en ook met Ron (Vlaar, red.) gaat het de goede kant op", zei Slot toen hij gevraagd werd naar de fitheid van zijn selectie. "Zoals het nu lijkt, is iedereen zondag gewoon inzetbaar. We hebben zelfs sommige jongens eerder kunnen wisselen."

Over de opponent uit Emmen, die zondag naar Den Haag komt, had Slot mooie woorden over. "Sinds Dick Lukkien daar zit is het heel goed gegaan met Emmen. Eerst zijn ze gepromoveerd en daarna zijn ze in de Eredivise gebleven. Dat combineren ze met goed en herkenbaar voetbal. Ik vind het mooi om te zien hoe Emmen zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft als club", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen