Grim nu tegenover Advocaat: "Ik weet wel hoe Dick werkt"

8 november 2019, 08:16

Fred Grim staat een week na de eerste overwinning in de Eredivisie tegenover zijn voormalig collega Dick Advocaat, onder wie hij bij het Nederlands elftal werkte als assistent-coach. De oefenmeester van RKC Waalwijk kijkt uit naar het onderonsje. "We kennen elkaar goed. Het is altijd leuk om elkaar te zien en te spreken."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Niet alleen bij het Nederlands elftal, maar ook bij Sparta Rotterdam werkte het duo samen. "Ik weet wel hoe Dick werkt. Dat heeft in eerste instantie niet alleen met tactiek te maken. Hij zal de jongens duidelijk maken: dit is niet wat we willen bij Feyenoord, wat er gevraagd wordt", legt Grim uit. "Dan is het vaak terug naar de basis. Afspraken een beetje aanscherpen. Daarna zal hij vervolgstappen maken."

Grim heeft respect voor de bevlogenheid van Advocaat. "Geweldig knap", roemt hij de werkwijze van zijn collega-trainer. "Hij is een echte winnaar. Hij komt niet bij een team dat geweldig voetbal speelt. Het komt erop aan hoe je met zo'n groep omgaat. Dick weet onderhand wel hoe hij dat moet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen