Karsdorp baalt van zichzelf: "Ik moet veel meer brengen"

7 november 2019, 23:50

Rick Karsdorp zit wat met zichzelf in de knoop. De rechtsback keerde deze zomer terug naar Feyenoord om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar zijn oude niveau haalt hij nog niet. Ook tegen Young Boys kwam het er donderdagavond niet uit, al vond Dick Advocaat de vleugelverdediger nog wel aardig spelen.

Karsdorp deelt de mening van zijn trainer niet. "Ik vind dat ik helemaal niet goed heb gespeeld. Iedereen weet wat ik kan en moet brengen, maar ik breng het niet. Daar baal ik zelf ook heel erg van", aldus de zelfkritische verdediger tegenover RTL 7. "In de eerste helft zie je dat ik veel balverlies lijd. Dat heeft met mezelf te maken, maar als je weinig afspeelmogelijkheden hebt, wordt het heel lastig. Ik moet gewoon veel meer brengen. Of dat met mijn lies te maken heeft, weet ik niet. Het moet snel anders."

In de slotfase van het duel met Young Boys greep Karsdorp naar zijn lies, waar hij al een tijdje last van heeft. De rechtsback weet nog niet of hij komend weekend in actie kan komen tegen RKC Waalwijk. "Dat moet je aan de trainer vragen. Het schoot er bij mijn eerste voorzet alweer in. Gisteren heb ik een MRI-scan gehad. Er zit vocht, maar in principe kan ik ermee spelen. Het wordt wel kiezen: wil ik helemaal fit zijn om mezelf te laten zien, of zo kwakkelend verder?"

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen