Istanbul Basaksehir en Gladbach doen volop mee na overwinning

7 november 2019, 23:03

Istanbul Basaksehir heeft uitstekende zaken gedaan in Groep J. Met Eljero Elia als bankzitter werd er gewonnen van AC Wolfsberger (0-3) en daarmee profiteerde de Turkse formatie optimaal van de nederlaag van AS Roma op bezoek bij Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach – AS Roma: 2-1

Bij het duel tussen de twee op papier sterkte ploegen uit de groep eiste Federico Fazio een hoofdrol op. De verdediger van de Italianen was voor rust door een knullige eigen goal de schlemiel, maar revancheerde zich na ruim een uur door de gelijkmaker namens de Romeinen binnen te werken.

Met Justin Kluivert wist Roma lang stand te houden, maar in extremis ging het alsnog mis voor de Italianen. Recept van het land, want Gladbach trok de overwinning in de vijfde minuut van de extra tijd over de streep. Marcus Thuram werd de matchwinner in de blessuretijd. Gladbach doet met vijf punten uit vier duels weer volop mee en wipt over Roma, dat hetzelfde aantal punten heeft, heen.

AC Wolfsberger – Istanbul Basaksehir: 0-3

Zeventig minuten lang leek ook het treffen in Oostenrijk te eindigen in een gelijkspel. Totdat Nemanja Rnic met rood moest vertrekken na een overtreding in het eigen strafschopgebied. Edin Visca benutte de pingel en uiteindelijk liep Basaksehir via twee goals van Enzo Crivelli uit naar een royale zege: 0-3 en de Turken zijn de nieuwe koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen