United wint en helpt AZ bijna zeker richting knock-outfase

7 november 2019, 23:04

Manchester United heeft zichzelf en AZ een uitstekende dienst bewezen door zonder problemen af te rekenen met Partizan Belgrado. De Engelse ploeg van Ole Gunnar Solskjaer won dankzij goals van het aanvallende trio met 3-0 van de nummer drie uit Groep L.

Nadat AZ eerder vandaag al royaal afrekende met een slechts Astana, kon het rustig de verrichtingen volgen bij de twee andere groepsgenoten. Al vroeg leken er op Old Trafford twee goals te vallen, maar zowel Anthony Martial (United) als Partizan-spits Umar Sadiq stonden in buitenspelpositie. Het was een van de weinige dreigende momenten van de Servische gasten, want United was de baas in Engeland.

Via Mason Greenwood, Anthony Martial en Marcus Rashford liep de gevallen grootmacht, slechts de nummer tien van de Premier League, weg van de gasten. En dat is goed nieuws voor de overlevingskansen van AZ. United is inmiddels geplaatst en staat bovenaan met tien punten, maar AZ volgt op acht. Bovendien is het gat met Partizan, de enige belager, al vier punten. Daardoor kan AZ 'thuis' in Den Haag over twee weken tegen Partizan een ticket voor de knock-outfase veiligstellen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen