Rosario ziet PSV door het ijs zakken: "Dat is echt schandalig"

7 november 2019, 22:23   Bijgewerkt: 7 november 2019, 23:30

Net als heel PSV is ook aanvoerder Pablo Rosario niet te spreken over de kiezelharde nederlaag op bezoek bij LASK Linz. De captain van de Eindhovenaren hekelt de manier waarop zijn ploeg de tweede helft in Oostenrijk afwerkte.

"Als je ziet hoe ongedisciplineerd wij in de tweede helft spelen en vier goals weggeven... Dat is echt schandalig. Veel anders kan ik het niet verwoorden", aldus Rosario na de 4-1 nederlaag tegenover het Eindhovens Dagblad. De captain, die de band bij absentie van Ibrahim Afellay draagt, vond net niveau voor rust wel voldoende. Toen stond PSV dankzij een pingel van Daniel Schwaab nog met 0-1 voor. "We creëerden niet heel veel, maar speelden nog wel met discipline. In de tweede helft was het gewoon los zand, dat is heel kwalijk", stelt hij.

Lees ook: Nederlaag doet Van Bommel pijn: "Dit is een harde tik"

Het is alweer de vijfde keer op rij dat PSV niet weet te winnen. Denzel Dumfries wijt het voor een deel van vertrouwen. Rosario blijft hopen op betere tijden "Het is een hele lastige fase, waar we met zijn allen uit moeten komen."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen