RKC Waalwijk
0 – 0
Willem II

Dost gaat met Eintracht op valreep onderuit op Sclessin

Dost gaat met Eintracht op valreep onderuit op Sclessin

7 november 2019 – Eintracht Frankfurt is er donderdag niet in geslaagd het uitduel met Standard Luik tot een goed einde te brengen. De Duitse formatie leek een punt over te houden aan de vierde groepswedstrijd in de Europa League, maar door een laat doelpunt van oud-PSV'er Maxime Lestienne eindigde het duel in 2-1. Bas Dost deed ruim een kwartier mee bij Eintracht.Het duurde even alvorens het eerste doelpunt viel op Sclessin. Tien minuten na rust opende centrale verdediger Zinho Vanheusden de score namens de thuisploeg. Heel lang kon Standard Luik niet genieten van de 1-0, want tien minuten na het openingsdoelpunt viel de gelijkmaker. Filip Kostic, oud-speler van FC Groningen, tekende voor de 1-1.

In blessuretijd kreeg Kostic een enorme kans om zijn tweede doelpunt van de avond én dus de winnende te maken, maar hij kreeg de bal er niet in. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak: in de slotseconden van de wedstrijd scoorde Lestienne.

Door de 2-1 ligt de strijd om plek twee helemaal open in Groep F. Zowel Eintracht Frankfurt als de Standard Luik staat op zes punten uit vier wedstrijden. Het onderling resultaat is gelijk en het doelsaldo eveneens (-2). Arsenal, dat woensdag gelijkspeelde tegen Vitoria (1-1), gaat met tien punten uit vier wedstrijden aan kop.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 17 januari 2021

  2. zaterdag 16 januari 2021