Van Bommel wisselt: "Twijfel altijd over mijn opstelling"

7 november 2019, 18:56

Mark van Bommel heeft voorafgaand aan het Europa League-duel tussen LASK Linz en PSV tekst en uitleg gegeven over de mutaties in het elftal. De trainer van de Eindhovenaren kiest voor Cody Gakpo op de flank en de van origine buitenspeler Bruma in de spits.

Volgens Van Bommel, die FOX Sports te woord stond, is dat een logische beslissing. "Dat heb ik afgelopen wedstrijd ook gedaan tegen Sparta Rotterdam. Cody is een speler die goed tussen de linies kan spelen en diepte heeft. Bruma is avontuurlijker en iets minder gedisciplineerd."

Lees ook: Van Bommel passeert Baumgartl

Timo Baumgartl is geslachtofferd. De Duitse miljoenenaankoop begint op de bank. Het centrale duo bestaat nu uit Nick Viergever en Daniel Schwaab. "Ik twijfel altijd over mijn opstelling, anders denk je niet meer na. Maar deze heb ik snel gemaakt." Druk maken over de slechte serie, doet Van Bommel niet echt. "Je moet proberen onverstoorbaar te zijn. Een hoop dingen zijn verklaarbaar, maar we zitten in een moeilijke fase. Zo eerlijk moet je zijn. Als we hier winnen, zijn we gewoon een ronde verder. Het heeft gewoon te maken met winnen, op de manier waarop kijkt niemand meer naar. Het gaat om het resultaat."

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Opvallend is het feit dat Lars Unnerstall, Ibrahim Afellay en Gaston Pereiro op de tribunes zitten. Van Bommel laat weten dat Afellay nog altijd niet fit genoeg is om te beginnen in een officiële wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen