'Tapia wil in Nederland blijven, winters vertrek PSV'er Lato nabij'

7 november 2019, 17:08

Renato Tapia leek deze zomer nog koste wat kost te vertrekken bij Feyenoord, maar lijkt zich te hebben teruggevochten bij de Rotterdamse club. De middenvelder annex verdediger uit Peru geeft te kennen dat hij graag in Nederland blijft. Dat schrijft De Telegraaf althans.

Tapia krijgt vanavond hoogstwaarschijnlijk van de nieuwe trainer Dick Advocaat een kans in de basis tegen Young Boys. Het contract van de voormalig speler van FC Twente loopt deze zomer af in De Kuip. De toekomst van Tapia is dus nog moeilijk te voorspellen, maar hij lijkt graag in Nederland zijn loopbaan voort te zetten.

Flop Lato richting uitgang

Wie dat hoogstwaarschijnlijk niet doet, is PSV'er Toni Lato. De 21-jarige linksback wordt door de Eindhovenaren gehuurd van Valencia, maar komt totaal niet in de plannen van trainer Mark van Bommel voor. Hij moet Michal Sadilek en Olivier Boscagli voor zich dulden en is zelfs niet mee naar Oostenrijk, waar PSV later vanavond LASK Linz treft. Volgens het Eindhovens Dagblad keert Lato, als de situatie niet verbeterd, deze winter terug naar de CL-groepsgenoot van Ajax.

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen