Buijs: "Veel slechter dan vorig jaar had ook niet gekund"

7 november 2019, 15:58   Bijgewerkt: 7 november 2019, 16:03

Het vergaat FC Groningen een stuk beter dan vorig seizoen. Nu al heeft de ploeg van Danny Buijs twee punten meer dan destijds bij de winterstop. Behalve het aantal punten ziet de Groningen-trainer het spel ook verbeteren. "Veel slechter dan vorig jaar had het ook niet gekund", zegt Buijs met een knipoog.

"We hebben afgelopen zondag voor het eerst een goed resultaat gekoppeld aan een zeer behoorlijke wedstrijd in balbezit", aldus de oefenmeester op het clubkanaal van Groningen. "Daar zijn we blij mee en geeft een goed gevoel. De afgelopen dagen hebben we gemerkt dat veel mensen er positief en enthousiast over waren. Zo willen we vooral onze thuiswedstrijden natuurlijk vaker spelen."

Maak kans op een gesigneerd shirt van de gehele PSV-selectie!

Buijs ziet graag dat Groningen de lijn van tegen Willem II doortrekt. "We hebben centrale verdedigers gezien die durven in te dribbelen, spelers die diepte hebben zonder bal en spelers die vooruit durven te draaien en te spelen. Misschien heeft het geholpen dat Willem II koos om van speelhelft te wisselen en we in de eerste helft meteen richting de fanatieke supporters speelden."

Voor het duel in Arnhem ontbreken Gabriel Gudmundsson, Ramon Pascal Lundqvist en Michael Breij in de selectie van Groningen. Achter Azor Matusiwa staat een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen