PSV'er Bruma en Éder weer bij Portugal, Mendy terug bij Frankrijk

7 november 2019, 15:19

PSV-aanvaller Bruma mag in Eindhoven dan weliswaar geen onbetwiste basisspeler zijn, de Portugese bondscoach heeft hem wel opgeroepen voor de komende cruciale interlands. Fernando Santos nam hem de vorige keer voor het eerst weer bij de groep en heeft dat ditmaal voor de duels met Litouwen en Luxemburg opnieuw gedaan. Ook Éder is van de partij bij de EK-kwalificatiewedstrijden. 

En dat is misschien nog wel opvallender: sinds de winnende goal in de EK-finale van 2016 zat Éder (31) namelijk amper meer bij de selectie en in de gehele EK-kwalificatiecyclus speelde hij überhaupt nog geen minuut. Met hem en Bruma moet de regerend Europees kampioen tegen beide tegenstanders een goed resultaat boeken, anders kan het zomaar eens zijn dat ze hun titel niet eens kunnen verdedigen op EURO 2020.

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Mendy terug in Franse selectie

Ook de regerend wereldkampioen – die eveneens nog niet zeker is van deelname aan het EK - heeft de EK-selectie onthuld. Benjamin Mendy is de enige opvallende naam bij Les Blues: na zijn zware blessure kwam hij niet meer in actie voor de nationale ploeg van Frankrijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen