Feyenoord tegen Young Boys in een uitverkochte Kuip

7 november 2019, 13:02   Bijgewerkt: 7 november 2019, 13:29

Feyenoord wordt donderdagavond in de wedstrijd tegen het Zwitserse Young Boys gesteund door een uitverkochte Kuip. De Rotterdammers melden via de officiële kanalen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. De wedstrijd van donderdag wordt de eerste wedstrijd van nieuwbakken trainer Dick Advocaat in De Kuip.

Feyenoord aast op revanche tegen Young Boys, twee weken geleden gingen de Rotterdammers met 2-0 onderuit tegen de Zwitsers. De Rotterdammers hebben na drie wedstrijden drie punten en staan daarmee op de laatste plaats in Groep G, maar de ploeg van Advocaat is daarmee nog lang niet uitgespeeld. De verschillen in de poule zijn klein, waardoor Feyenoord bij een ruime overwinning zomaar weer koploper – wel afhankelijk van het resultaat bij de wedstrijd tussen Rangers en FC Porto - kan zijn in deze groep.

Lees ookBerghuis: "Zelf laten zien

Feyenoord won de eerste wedstrijd onder Advocaat met ruime cijfers (0-3) op bezoek bij VVV-Venlo en hoopt tegen Young Boys deze wedstrijd een goed vervolg te kunnen geven. De wedstrijd begint donderdagavond om 21.00 uur.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo! 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen