Advocaat genoot van Ajax: "Het lijkt allemaal zo eenvoudig"

7 november 2019, 10:14   Bijgewerkt: 7 november 2019, 10:38

Dick Advocaat genoot dinsdag van het optreden van Ajax tegen Chelsea. "Het lijkt allemaal zo eenvoudig te gaan, maar het betekent alleen maar dat het allemaal geweldig in elkaar zit", complimenteert de trainer van Feyenoord de Amsterdammers.

"Er is zoveel techniek, zoveel mooi voetbal, als ik alleen al kijk naar sommige dingen in de wedstrijd tegen Chelsea, zoals het keiharde inspelen van Hakim Ziyech op Donny van de Beek, de aanname die daarbij hoort en de afronding, dan is dat fantastisch", citeert De Telegraaf Advocaat.

Lees ook: 'Advocaat geeft Tapia tegen Young Boys serieuze kans'

Het staat allemaal in schril contrast met de situatie van Feyenoord. "Hier maken de mensen zich druk als een speler van vijf miljoen op de bank zit. Bij Ajax halen ze spelers van zeventien of achttien miljoen euro en betalen ze enorme salarissen. Daar is Feyenoord helemaal niet aan toe, maar daar moet deze club wél naar toe. Dat gaat natuurlijk alleen maar als je resultaten blijft boeken."

De realiteit is dat Feyenoord de huidige nummer tien van Nederland is en overwintering in de Europa League nog een enorme kluif wordt. De Rotterdammers kunnen donderdagavond tegen Young Boys wel een belangrijke stap zetten."n de competitie staan we laag, maar dat betekent niet dat daar de prioriteit ligt. In de Europa League staan we ook onderaan, maar er zijn nog genoeg kansen. Als we het goed doen, gaan we automatisch verder in Europa. We laten dus niets lopen en zetten ook op de Europa League in."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen