Rust terug bij Bayern, dat zich al plaatst voor volgende ronde

6 november 2019, 21:20

Al na vier wedstrijden is Bayern München zeker van het behalen van de knock-out-fase van de Champions League. Woensdag werd de eerste wedstrijd zonder de ontslagen Niko Kovac goed afgesloten. In eigen huis werd Olympiakos met 2-0 verslagen.

Bayern won ondanks de onrust drie keer in drie duels en verschafte zich daarmee een perfecte uitgangspositie in de groep. Woensdag speelde het voor het eerst zonder Kovac, die zondag ontslagen werd, en met interim-trainer Hansi Flick op de bank. Hij zag dat zijn team veel sterker was dat Olympiakos en ook veel kansen creëerde, maar steeds niet tot scoren kwam. Dat veranderde in de 69ste minuut. Kingsley Coman had een prima versnelling in huis en pegelde de bal voor het doel, waar wie anders dan Robert Lewandowski kon binnenlopen. De Pool scoorde in alle groepsduels tot dusver en heeft dit seizoen al 21 goals gemaakt in 17 duels.

Daar bleef het niet bij voor Bayern, dat in de slotfase ook nog de 2-0 maakte. Ivan Perisic stond pas net in het veld en was het meteen doeltreffend. Hij schoot hoog raak bij de tweede paal en stelde daarmee de winst veilig. Twee weken terug wonnen de Zuid-Duitsers al met 2-3 op Griekse bodem. Bayern is nu zeker van het behalen van de volgende ronde en leeft bovendien met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de competitie.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen